Tami Kalir

logo-Doula-li-WhiteAl voor de geboorte van haar twee zonen vond ze de periode rond om de zwangerschap en bevalling heel uniek.

Kleur je Zwangerschap is ontstaan vanuit haar initiatief voor de webshop Bevallen Zonder Zorgen. Zij wil een bijdrage leveren aan alles wat vrouwen (en hun partner) kan helpen de bevalling vol moed tegemoet te zien en als positief te ervaren.

Haar overtuiging is duidelijk: een bevalling is een topprestatie. Er is een flinke dosis innerlijke kracht, geloof en zelfvertrouwen voor nodig om dit life-event te volbrengen.

Met haar achtergrond als fysiotherapeut en zwangerschapsdocent zet ze tegenwoordig o.a. haar passie voor geboortezorg en haar coachende kwaliteiten in om a.s. ouders te begeleiden op weg naar de bevalling. Voor meer informatie over haar praktijk bezoek doula-li


Avi Lev

Koester deze bijzondere periode en maak onder leiding van Avi Lev een buikbeschildering (bellypaint) om nooit te vergeten.

Avi, winnaar van de Bodypaint wedstrijd in Kadmium te Delft, is een ervaren kunstenaar in hart en nieren. Daarnaast doceert hij al jaren en geeft hij diverse schildercursussen voor beginners en gevorderden. Hij is gemakkelijk toegankelijk en laagdrempelig. Daarom is voor het beschilderen van de buik door de partner geen enkele ervaring vereist. Avi zet zich er voor in dat beide partners met plezier terugkijken naar de workshop en tevreden en voldaan zijn met het resultaat.

Als vader van 3 kinderen heeft hij 3 geboortes meegemaakt. Hij heeft  het bijzondere van deze periode intens beleefd en draagt er graag aan bij om de zwangerschap ook voor anderen een speciaal tintje te geven. Naast deze workshop is het  mogelijk op een ander tijdstip door Avi zelf een speciale buikschildering te laten maken, of om (al dan niet met foto’s van de workshop) unieke geboortekaartjes door hem te laten maken. Voor een impressie klik hier.