Graag zetten wij onze partners en sponsors in het zonnetje. We zijn namelijk enorm trots dat Kleur je Zwangerschap zowel lokaal als landelijk ondersteund wordt door zulke inspirerende en betrokken organisaties en initiatieven. Onze partners geloven in de formule van Kleur je Zwangerschap en ondersteunen ons bij het nastreven van onze ambities. Wij danken daarom al onze partners en sponsors voor het vertrouwen en de mooie samenwerking.

Heeft u belangstelling om ook partner te worden van Kleur je Zwangerschap? Neem dan contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

three

Kinderopvang Plukkebol

Plukkebol is kinderopvang die kinderen aanspreekt en goeddoet. Dit met de kwaliteit waar je als ouder op rekent. Wij zijn trots dat de workshop Kleur je Zwangerschap in deze vrolijke en huiselijke locatie kan plaats vinden.

Lees verder

KinderGardenLogo

Kinderopvang Kindergarden

Kindergarden biedt toegankelijke kinderopvang met creatieve en professionele leidsters in een veilige en hygiënische maar tevens ook zeer knusse omgeving. Het is een feestje om hier de workshops te mogen geven!

Lees verder

 Fotokamer

De Fotokamer

Te midden van verstedelijkt gebied in de Randstad, vormt De Olmenhorst een onverwachte oase van rust. Op dit landgoed mogen we in de sfeervolle fotostudio van De Fotokamer zowel de workshop als de docentenopleiding Kleur je Zwangerschap geven. Op en top genieten, ontspannen, en inspireren!

Lees verder

Goodiebag

Smallvips

Smallvips ontwerpt en produceert vernieuwende unieke producten voor baby’s en kinderen tot 10 jaar rondom slapen, dragen en verzorgen.


Poppedijn

Poppedijn is een Delftse speelgoed winkel gespecialiseerd in houten speelgoed en handgemaakte poppen.


Botáni

Botáni verzorgingsproducten maken gebruik van pure en organische grondstoffen met een bijzondere genezende werking op de huid.


Blueberry

Bij lunchroom Blueberry kunt u genieten van heerlijke taarten, goed belegde broodjes en wisselende kunstwerken. Daarnaast is er ruimte en speelgoed voor kinderen om te spelen en een verschoontafel in de damestoiletten.


Piekaboe

Midden in het centrum van Delft kunt u bij Piekboe terecht voor zwangerschapskleding, baby- en kinderkleding, en kraamcadeautjes.