AnneSQ

“Met aandacht voor elkaar vertrouwen op eigen kracht!”

Over Anne

Anne is moeder van een prachtige dochter en werkt als ergo- en handtherapeut in een eerstelijns praktijk. Daarnaast verzorgt zij als YVLO-ZwangerFit® trainer actieve zwangerschapscursussen bij ZwangerFit KAN, waarbij in groepen gewerkt wordt aan een fitte zwangerschap en een gezond herstel na de bevalling. Samen met bellypaint-deskundige Jeanine Beckers-Lemmen vormt Anne een enthousiast team om de workshop inhoud te geven in het zuiden van het land.

Docent Kleur je Zwangerschap

Door eigen ervaringen tijdens de zwangerschap en bevalling kent Anne het belang van aanraking en vertrouwen. Het is haar wens om een stukje van dit vertrouwen door te kunnen geven door middel van de workshop Kleur je Zwangerschap. Het verzorgen van een mooie, ontspannende ervaring in een tijd van verandering geeft haar veel voldoening. Het mooie van Kleur je Zwangerschap, vindt Anne, is dat het positieve effect van contact maken tussen vader, moeder en kind centraal staat.

Tot slot

Het aanspreken van creativiteit brengt je dichter bij jezelf en daarmee dichter bij je eigen kracht. De geboorte van een gezin is een krachtig proces en Anne hoopt bij te kunnen dragen aan een natuurlijk verloop van dit proces.

Email:               amoeki@outlook.com
Telefoon:         06-50455657