Aurora van den BergDocent Kleur je Zwangerschap Den Haag

“Aandacht is alles”

Over Aurora

Aurora is yogadocent, muzikant en eigenaar van YOGOYA zwangerschapsbegeleiding. Zij is begonnen met het geven van zwangerschapsyoga lessen om haar persoonlijke ervaring te kunnen delen met andere vrouwen, want een geboorte is volgens haar een van de meest wonderlijke gebeurtenissen in een mensenleven. Naast zwangerschapsyoga geeft zij postnatale yoga en babymassage en is zij verkooppunt van ondersteunende hulpmiddelen voor tijdens de zwangerschap en geboorte.

Docent Kleur je Zwangerschap

Door datgene wat je doet met bewuste aandacht te doen, ontstaat er een grotere verbondenheid met jezelf, het kindje in je buik en je partner. Tijdens de workshop Kleur je Zwangerschap is hier alle ruimte voor. Bij het beschilderen van de buik is het resultaat van ondergeschikt belang. Juist het proces van aanraking en aandacht maakt het zo waardevol,  alle aandacht gaat naar het kindje en hoe het hierop reageert waardoor je volledig aanwezig bent in het moment. Dit in combinatie met praktische voorlichting maakt deze workshop zo een unieke ervaring.

Tot slot

Aurora is als geen ander in staat in haar lessen een warme, veilige en intieme sfeer te creëren, waarbij je even heerlijk kunt ontspannen en achterover kunt leunen.

Mail: auroramarcia@hetnet.nl
Telefoon: 06-21216250