ClaudiaDocent Kleur je Zwangerschap Bollenstreek, Leiden, Haarlemmermeer

“Samen met plezier bewust bezig zijn met de zwangerschap en aanstaande geboorte!”

Over Claudia

Als gecertificeerd doula heeft Claudia haar eigen praktijk Bewust Geboren. Daarnaast is zij kraamverzorgende en heeft ze ervaringen in de kinderopvang en het basisonderwijs. Haar passie voor het werken met (aanstaande) ouders en hun jonge kinderen loopt als een rode draad door haar leven. Claudia is getrouwd en moeder van drie kinderen.

Docent Kleur je Zwangerschap

Als docent Kleur Je Zwangerschap deelt Claudia graag haar kennis rondom zwangerschap en geboorte met de aanstaande ouders. Naast dat Claudia zeer kundig is op het gebied van zwangerschap en bevallen, vindt zij het ook heel belangrijk om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van ouders. Als zeer betrokken docent weet zij als geen ander hoe ze een warme en veilige maar ook gezellige setting creëert waarbinnen de workshop plaats kan vinden. Het moment waarin je als ouders samen op een bewuste en liefdevolle manier aandacht schenkt aan jullie kindje in de buik omschrijft Claudia als ‘een groot geluk’!

Tot slot

Claudia verstrekt aanstaande ouders graag goede en duidelijke informatie zodat zij bewuste keuzes kunnen maken rondom de zwangerschap en bevalling. Zij hoopt zo bij te kunnen dragen aan een goede voorbereiding voor een mooie en liefdevolle start van het kind en gezin!

Mail : Claudia.gozelling@gmail.com
Telefoon: 06 – 34 26 25 75