image1Docent Kleur je Zwangerschap Amsterdam

“De kracht van liefde en plezier maakt je positief in het leven hier”

Over Hannah

In het dagelijkse leven verzorgt Hannah vanuit haar praktijk Heerlijk Zwanger diverse workshops en cursussen gericht op zwangeren, baby’s en kinderen. Ze is gespecialiseerd op het gebied van massage aan tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Daarnaast is ze aangesloten bij de vereniging Samen Bevallen.

Docent Kleur je Zwangerschap

De workshop Kleur je Zwangerschap voelt voor Hannah als de kers op de taart. Het complementeert haar aanbod aan zwangerschapsactiviteiten vanuit haar eigen praktijk compleet. De workshop is kort en krachtig. Informatief, feestelijk, creatief en vooral genieten! En juist daarom voor iedereen geschikt. Een kindje krijgen doe je samen. In het proces tijdens de zwangerschap lijkt de partner soms wat minder in beeld te zijn. Maar in deze fase is  juist de hechting voor alle drie even belangrijk. In de workshop Kleur je Zwangerschap draait het om zowel de ouders en de baby in de buik. Een wonder dat jullie samen hebben gecreëerd en waar jullie samen verantwoordelijk voor zijn. Dat is wat jullie verbindt. En die verbinding moet gevierd en gekleurd worden.

Tot slot

Hannah vindt het belangrijk dat aanstaande ouders met veel plezier en vertrouwen de bevalling en het ouderschap tegemoet zien. Samen sta je sterker. Dat Hannah samen met jullie haar kennis mag delen en een deel mag uitmaken in deze belangrijke fase voor jullie is voor haar ontzettend waardevol.

Mail: info@heerlijkzwanger.com
Telefoon: 06-14997283