JeanineDocent Kleur je Zwangerschap Limburg

“Kleur je dag, kleur je zwangerschap!”

Over Jeanine

Jeanine is naast haar job als hulpverlener psychiatrie al enkele jaren creatief bezig vanuit haar eigen bedrijf Schmink-X! Ze geeft workshops facepainting en maakt regelmatig een bellypaint of gipsbuik; een blijvende herinnering voor aanstaande ouders. De aandacht voor de buik en het wonder dat zich daarin voltooi​d is een intieme beleving. Ontspanning en plezier staan daarbij voorop. Sinds januari 2015 is Jeanine zelf moeder van een zoon. Een fantastische ervaring die haar dagelijks wijzer maakt.

Docent Kleur je Zwangerschap

Kleur je Zwangerschap voelt voor Jeanine als haar tweede natuur. Binnen de workshops van Kleur je Zwangerschap laat zij als docente de deelnemende stellen genieten van het wonder in de buik dat zij samen gecreëerd hebben. Dit mini-mensje zal op zijn/haar beurt aan de ouders laten merken dat hij/zij geniet van de aandacht die zij voor elkaar hebben. Deze aandacht voor elkaar geeft volgens Jeanine net dat extra tintje aan jullie zwangerschap!

Tot slot

Jeanine zal zich ​samen met ZwangerFit® trainer Anne Hermkens ​100% inzetten om ouders tijdens de workshop optimaal te laten genieten. Voorbereidend op de bevalling zullen jullie ontdekken dat je samen veel meer kunt dan je van tevoren verwacht!

Mail:  info@schmink-x.nl
Telefoon: 06-51640290