Sprankel Mariëlle Binkhorst

Docent Kleur je Zwangerschap Zoetermeer

“Met Kleur je Zwangerschap maak je tijd voor elkaar en je baby”

Over Mariëlle

Met haar bedrijf Sprankel schminkt Mariëlle op bedrijfsfeesten, tijdens kraamfeesten, bruiloften en verjaardagen. “Kinderen plezier, ouders (ge)rust”, vindt ze, heel praktisch. Verder verzorgt ze schminkworkshops voor bedrijven en particulieren, maakt ze bellypaintings en hebben inmiddels honderden kinderen haar schmink- en/of knutsellessen gevolgd. En er komt er steeds weer wat nieuws op haar pad!

Docent Kleur je Zwangerschap

De workshop Kleur je Zwangerschap is een unieke mogelijkheid voor aanstaande ouders om in één keer informatie te krijgen, creatief bezig te zijn en bovendien tijd en aandacht te besteden aan elkaar en de baby. Vooral dat laatste valt niet altijd mee in het drukke dagelijkse leven. Mariëlle creëert graag een gezellige en ontspannen sfeer, waar in alle rust en vooral met veel plezier aan de bellypainting gewerkt kan worden.

Tot slot

Mariëlle geeft vaak nét de tip waarmee je weer verder kunt. Ze begeleidt het maken van de bellypainting, maar geeft tegelijkertijd alle ruimte om het zelf te doen en je eigen creativiteit te gebruiken.

Mail: kleurjezwangerschap@sprankelsprankel.nl
Telefoon: 06-44301590