NannekeDocent Kleur je Zwangerschap Zutphen

“Creativiteit is voor mij een manier om mij uit te drukken zonder woorden”

Over Nanneke

Nanneke heeft 20 jaar als verloskundige gewerkt. Ze heeft vele bevallingen mogen begeleiden in het binnen- en buitenland. Deze ervaringen hebben haar geleerd hoe belangrijk een goede voorbereiding is voorafgaand aan een bevalling. Tevens ondervond zij hoe belangrijk het contact, al tijdens de zwangerschap, tussen vader, moeder en kind is voor een goede start aan de nieuwe levensfase van ouderschap.

Docent Kleur je Zwangerschap

Als docent Kleur je zwangerschap kan Nanneke de belangrijke boodschap van “contact maken in rust en vertrouwen” overbrengen op een luchtige manier. Tijdens de docententraining vond zij het geweldig om te ervaren hoe het voelt om met gekleurde handen het contact te zoeken met het kind in de buik. Dit terwijl ik al zoveel ‘buiken’ gevoeld heb. “Vaders, wat geweldig moet het voor jullie zijn! Met jouw gekleurde handen het contact zoeken met jouw ongeboren kind in het lichaam van jouw vrouw.”

Tot slot

Creativiteit vormt een groot onderdeel van Nanneke’s leven. Het is voor haar een manier om zich uit te drukken zonder woorden.

Mail: nannekedorenbos@gmail.com
Telefoon: 06-34982441