Docent Kleur je Zwangerschap Arnhem & Breda

“Vertrouw op je eigen kunnen”samantha

Over Samantha

Samantha heeft het geluk gehad dat ze van haar passie haar beroep kon maken. Ze heeft een tijdje gewerkt als kraamverzorgster in haar geboorteplaats Breda en dit gecombineerd met het waarnemen in een verloskundige praktijk, maar sinds kort werkt ze als verloskundige in ’t Geboortehuys te Oosterbeek. Hier kan ze zich volledig richten op het bieden van de beste en cliëntgerichte zorg aan ouders en kind.

Docent Kleur je Zwangerschap

Kleur je zwangerschap is een unieke zwangerschapsworkshop, waarbij het geven van juiste en duidelijke informatie gecombineerd wordt met het creëren van een band tussen het ongeboren kind en zijn/haar ouders. Aanstaande papa’s krijgen vaak pas een band met het kindje na de bevalling, maar dankzij ‘Kleur je zwangerschap’ kan de hechting al voor die tijd op gang komen. Een combinatie van informatie, relaxatie en samen zijn en voelen.

Tot slot

Samantha is een verloskundige, die gelooft dat alle vrouwen, van nature, kunnen bevallen. Met de juiste informatie en begeleiding kan elke vrouw de bevalling krijgen die zij wenst, waarbij ze in zichzelf gelooft en waar zij zich goed bij voelt.

Mail: samanthadelaat@live.nl
Telefoon: 06-45512609