Docent Kleur je Zwangerschap Utrecht Stijntje

“Uit je hoofd en in je buik”

Over Stijntje

Voordat ze zelf mama werd, was Stijntje werkzaam als kunstzinnig therapeute. Creatief met verf en kwast begeleidde ze mensen naar een betere balans. Inmiddels is ze voor zichzelf begonnen, maar nu als zwangerschapsbegeleidster. In Amersfoort geeft zij de wekelijkse MAMZ cursus Natuurlijk Zwanger. Daarnaast begeleidt ze toekomstige ouders samen naar een ontspannen en bewuste
bevalling toe met de cursus HypnoBirthing in Zeist.

Docent Kleur je Zwangerschap

De workshop kleur je zwangerschap geeft Stijntje de mogelijkheid om haar werkervaring als zwangerschapsbegeleidster te mogen combineren met haar creatieve skills. Ook de bewuste aanraking en het contact van de ouders met het kindje vindt zij een heel waardevol en mooi cadeau om ouders mee te geven.

Tot slot

Stijntje ziet de zwangerschap als een mooie uitdaging om uit je hoofd en in je buik te gaan zitten en van daaruit los te durven laten. Loslaten van wat je allemaal zou moeten van jezelf. Het is nu de tijd dat je lijf aangeeft wat je nodig hebt en dat je goed voor je lijf moet zorgen. Een tijd van ultiem en intiem buikgevoel.

Email: stijntjevdklei@hotmail.com

Tel. 06-42054860