Vera

Docent Kleur je Zwangerschap Nijmegen

Tijdens jouw zwangerschap zijn er mogelijkheden genoeg. Zorg dat je fijne mensen om je heen verzamelt om kennis op te bouwen en samen krachtige en prachtige keuzes te maken!

Over Vera

Vera heeft als doula en zwangerschapscoach haar eigen praktijk Het Bevalt Goed in Nijmegen. Als doula is ze graag een steun en toeverlaat voor ouders. De kennis die Vera de afgelopen jaren heeft opgebouwd geeft ze graag door aan haar cliënten, cursisten, vrienden en familie. Naast doula is Vera ook werkzaam bij de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk. Ze is moeder van vier kinderen en getrouwd met Dave. Een kleurrijk en vrolijk leven!

Docent Kleur je Zwangerschap

De workshop Kleur je zwangerschap combineert het verstrekken van goede & betrouwbare informatie met een prachtige activiteit waarin het belangrijke contact maken met het kindje in de buik centraal staat. Dat Vera als docent van Kleur je Zwangerschap stellen een stapje op weg kan helpen tijdens de voorbereiding op de geboorte vindt zij geweldig leuk. Zij hoopt ouders daarnaast een unieke herinnering te kunnen geven!

Tot slot

Als doula en docent Kleur je Zwangerschap geeft Vera ouders graag alle goede informatie mee zodat de zwangere en haar partner straks met een prachtig gevoel kunnen terug kijken op de bevalling.

Mail: vera@hetbevalt.nl
Twitter: @zwangerenchat
Telefoon: 06-13520011