Docent Kleur je Zwangerschap Bennebroeksept 2015 IMG_0599 org ret (2)

“Verbinden!”

Over Wil

Wil Meijer-Kal is zowel doula als klassiek homeopaat; een combinatie van twee beroepen die elkaar op een mooie manier kunnen complementeren en versterken. Als doula bij ‘Wil en Wee’ biedt Wil zwangerschaps- en bevallingsbegeleiding aan zwangeren en hun partners. Daarnaast weten vele vrouwen en hun kinderen haar homeopathie praktijk ‘Will Take Care’ te vinden. Zwangerschap en geboorte lopen als rode draad door het leven van Wil. Zo was zij in het verleden al werkzaam als docent zwangerschaps- en babygymnastiek en is ze zelf moeder van drie kinderen en oma van een prachtige kleindochter.

Docent Kleur je Zwangerschap

De workshop Kleur je Zwangerschap sluit heel mooi aan bij de werkzaamheden van Wil als doula en klassiek homeopaat. Tijdens de workshop begeleidt Wil de deelnemers om op een spontane en ontspannen manier verbinding te maken met het kind in de buik. De verbinding tussen kind, moeder en partner is volgens Wil al voor de geboorte heel belangrijk. Het is haar een eer om ouders bij dit persoonlijke proces te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere workshop!

Tot slot

Het werk van Wil als docent lichamelijke opvoeding (16 jaar ervaring), docent zwangerschapsgym, klassiek homeopaat, doula en nu ook workshopdocent Kleur je Zwangerschap hebben een gemeenschappelijke noemer: CHI. CHI staat voor het versterken van de levenskracht van mensen op een manier die Concreet, Haalbaar en Inspirerend is. Levenskracht is nodig om te kunnen verbinden! Wil zoekt altijd gezamenlijk met u naar de concrete, haalbare en inspirerende weg naar verbinding.

Mail: info@wilmeijerkal.com

Telefoon:  06-53648585 / 023-5848181