Graag zetten wij onze partners en sponsors in het zonnetje. We zijn namelijk enorm trots dat Kleur je Zwangerschap zowel lokaal als landelijk ondersteund wordt door zulke inspirerende en betrokken organisaties en initiatieven. Onze partners geloven in de formule van Kleur je Zwangerschap en ondersteunen ons bij het nastreven van onze ambities. Wij danken daarom al onze partners en sponsors voor het vertrouwen en de mooie samenwerking.

Heeft u belangstelling om ook partner te worden van Kleur je Zwangerschap? Neem dan contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

Sponsors

logo_dok-delft

Bibliotheek DOK Delft

DOK is een moderne, inspirerende plek waar je boeken, muziek, films, kunst en games leent en informatie zoekt. Maar DOK is ook een gezellige ontmoetingsplek. Wij zijn trots dat we mede met hulp van DOK Delft onze promotiefilm hebben kunnen ontwikkelen.

Lees verder

LogoVanWensTotWiegLogoVanWensTotWieg

Van Wens tot Wieg

Van Wens tot Wieg adviseert medisch specialisten en levert zeer hoogwaardige apparatuur en medische hulpmiddelen. Zij ondersteunen Kleur je Zwangerschap al vanaf het allereerste begin en zijn onze allereerste landelijke sponsor. Met hun hulp hebben we onze promotiefilm kunnen ontwikkelen.

Lees verder

CoVital

CoVital

Het opleidingscentrum Covital is gespecialiseerd in zwangerschapsmassages en werkt vanuit de visie dat een combinatie van oosterse en westerse massagetechnieken het beste van twee werelden samen brengt. Covital is een persoonlijke en inspirerende sponsor.

Lees verder

 PR

LogoBasMiddelham

Bas Middelham Videoproducties & Websites

In samenwerking met Bas Middelham hebben we een promotiefilm van Kleur je Zwangerschap gemaakt die de intieme en ongedwongen sfeer van de workshop overbrengt.

Lees verder

Fotokamer

Lieneke Laan Fotografie

Lieneke Laan is professioneel vakfotografe. Zij staat voor originaliteit, creativiteit en kwaliteit en levert met passie puur maatwerk. Ook voor Kleur je Zwangerschap heeft zij prachtige foto’s gemaakt.

Lees verder