Wat leuk dat wij ons idee met jou kunnen delen! En dat doen we met trots, want onze workshop is de eerste in Nederland die op deze unieke manier aandacht besteedt aan de partner en het ongeboren kindje. We overtuigen jullie graag waarom je deze workshop tijdens de zwangerschap niet wilt missen. Bekijk deze korte film en twijfel niet te lang met jullie inschrijving.  Om optimaal te genieten tijdens de workshop raden we je aan om deel te namen als je zwangerschapsduur minimaal 28 weken is. Onderaan de film vind je meer uitleg over de workshop.

Over de Workshop

In de buik van de zwangere voltrekt zich een wonder. Wat begint met 2 cellen groeit uit tot een kindje. Voor een groot deel weet je dit wel, maar gaat deze hele ontwikkeling toch grotendeels aan je voorbij. Ineens ben je ongemerkt weer zoveel weken verder.

Toch blijft de zwangerschap en het krijgen van kinderen een wonder! En om op een plezierige manier samen meer bij dit wonder stil te staan, is Kleur je Zwangerschap geboren. Ben je 28 weken of langer zwanger? Kijk naar de workshopsdata want deze ervaring samen met je partner wil je niet missen!

Wat staat je te wachten:

  • Tijdens de workshop informeren wij jullie over de fysiologie van de baring en het belang van de hormonen oxytocine en endorfine. Ook de impact van aanraking komt bij ons aan bod. Aanraking die met aandacht gegeven wordt.
  • En dat gaan we natuurlijk ook oefenen. Je zult merken hoe prachtig jullie kindje hier op reageert, hoe plezierig het is en hoe ontspannend aanraking kan zijn.
  • Last but not least, onder begeleiding van een kunstschilder, gaan de partners de mooie buik van hun partner voelen, aftasten en beschilderen. Ook wel belly paint genoemd. Hier voor is eerdere ervaring met schilderen zeker niet nodig.

Het wordt een buitengewoon verrijkende en leerzame ervaring, die je niet wilt missen.

Lees ook wat andere papa’s en mama’s hierover vertellen. En als je meer vragen hebt en/of informatie op deze site mist, neem gerust contact met ons op. Wij horen graag van jou.

Graag tot ziens op een van onze workshops!!