logo kern

Workshop Kleur je Zwangerschap bij Kern

Goede informatie, creativiteit en een gezellige sfeer zijn hiervoor de sleutelwoorden. Het bijzondere eraan is, dat de partner niet alleen meekomt, maar ook daadwerkelijk een belangrijke rol heeft.

Lees verder

Dichtbij

Workshop Kleur je Zwangerschap bij SkippyPePijN

PIJNACKER – Voor zwangeren en hun partner haalt SkippyPePijN iets bijzonders in huis: de workshop ‘Kleur je Zwangerschap’. Goede informatie, creativiteit en een gezellige sfeer zijn hiervoor de sleutelwoorden. Het bijzondere eraan is, dat de partner niet alleen meekomt, maar ook daadwerkelijk een belangrijke rol heeft.

Lees verder

logo_ad

Likje verf op het hoofd van de kleine! AD Delft

Partners beleven bij kinderopvang Plukkebol de eigen zwangerschap op een zeer intense manier. Tijdens de workshop Kleur je Zwangerschap krijgen ouders voorlichting over het geboorteproces en beschilderen partners, onder toeziend oog van een kunstenaar, de buik van de zwangere moeders.

Lees verder

Arenhemse Moeders

Kleur je zwangerschap! Arnhem

De ene zwangerschapscursus is vooral gericht op de voorbereiding van de vrouw op de bevalling, de andere is min of meer gericht op de partner. Maar nog niet eerder is er een workshop rond de zwangerschap en de bevalling gekoppeld aan een leuke, plezierige ervaring, die daarbij niet alleen gericht is op de vrouw en/of de partner, maar ook het kindje centraal stelt.

Lees verder

logoLoveThat

De workshop ‘Kleur je Zwangerschap’ is een echte aanrader!

Afgelopen zaterdag ging ik samen met vriendin Marina naar de workshop ‘Kleur je zwangerschap’, onderdeel van Bevallen zonder Zorgen. De workshop is gericht op zowel de vader als de moeder van het ongeboren kind, maar dat ik een vriendin meenam was helemaal geen ramp.

Lees verder

Plukkebol

Plukkebol ouders profiteren van speciaal tarief

Wil je samen met jouw partner nog dichter bij jouw ongeboren kindje komen? Volg dan de voor Nederland unieke workshop: ‘Kleur je Zwangerschap’, die informatieoverdracht, aanrakingstechnieken en creativiteit combineert!

Lees verder

logoUodersvanNu

Kleur bekennen

Met een kwast op je buik ‘praten’ met
je baby? Het kan tijdens een workshop
waarbij je samen je buik beschildert en
zo contact maakt met jullie kind. Alles
wordt intussen ook nog gefotografeerd.
Ervaring heb je niet nodig, je wordt
begeleid en lekker in de watten gelegd.

Lees verder


AmersfoortNoord

Kleur je Zwangerschap, Nu ook in Amersfoort!

‘Kleur je Zwangerschap’ komt op zondag 2 maart naar Amersfoort. Na een succesvolle start van deze zwangerschapscursus, zal nu de praktijk van Patricia Dijkema het decor vormen voor deze unieke workshop. Kleur je Zwangerschap springt in op de behoefte om, naast de standaard bezoeken aan de verloskundige en/of het ziekenhuis, de zwangerschap op een zeer persoonlijke, warme en liefdevolle manier te beleven.

Lees verder

logo_HCNieuws

Kleur je Zwangerschap in Lisserbroek! – Unieke zwangerschapsworkshop voor aanstaande papa’s & mama’s

Kleur je Zwangerschap komt op 14 december naar Lisserbroek! Na een succesvolle start van deze zwangerschapsworkshop, zal nu het atelier van fotografe Lieneke Laan op Landgoed De Olmenhorst het decor vormen voor deze unieke workshop!

Lees verder

telegraaf-logo-vrouw-logo_telegraafvrouw_s_jpg

Creatief met verf de zwangerschap door Vrolijke buiken

Delft – Vijf prachtige zwangere buiken, de een nog kleurrijker beschilderd dan de ander. We zijn beland bij de workshop ‘Kleur je zwangerschap’, waar vaders in spe leren contact te maken met hun ongeboren kinderen door de buik van hun geliefde to beschilderen.

Lees verder

GoedGeboren

Kleur je Zwangerschap!

Unieke zwangerschapsworkshop voor aanstaande papa’s & mama’s

Delft oktober 2013 – Nederland is een unieke zwangerschapsworkshop rijker! Kleur je Zwangerschap springt in op de behoefte om, naast de standaard bezoeken aan de verloskundige en/of het ziekenhuis, de zwangerschap op een zeer persoonlijke, warme en liefdevolle manier te beleven.

Lees verder

mama_cafe_delfsblauw

Kleur je Zwangerschap

Vanuit het platform Bevallen Zonder Zorgen is er in Delft een nieuwe zwangerschapsworkshop ontwikkeld, genaamd Kleur je Zwangerschap. Deze workshop is gericht op vrouwen die 28 weken of langer zwanger zijn en hun partner en vormt een unieke avond-uit voor jullie als aanstaande ouders waarbij je echt in de watten wordt gelegd.

Lees verder

logo_ad

Meer contact met de baby

Workshop bereidt zwangere vrouw voor op bevalling…

Lees verder

logo200

Kleur je Zwangerschap & Brabbels hebben samen een geweldige actie georganiseerd!

De workshop Kleur je Zwangerschap is gericht op vrouwen die 28 weken of langer zwanger zijn en hun partner en vormt een unieke avond-uit voor jullie als aanstaande ouders  Lees meer Lees meerwaarbij je echt in de watten wordt gelegd. Tijdens de workshop ga je onder begeleiding…

Lees verder

Delftse_Post

Kleur je Zwangerschap! – Uniek initiatief in Delft!

Delft is een unieke zwangerschapsworkshop rijker! Kleur je Zwangerschap springt in op de behoefte om, naast de standaard bezoeken aan de verloskundige en/of het ziekenhuis, de zwangerschap op een zeer persoonlijke, warme en liefdevolle manier te beleven…

Lees verder